Hívás most!
online hibabejelentés
mosógép javítás díjszabás
Eladó háztartási gépek
márkafüggetlen szerviz kapcsolat

Mosógép szerelés, javítás

Folyik a mosógép, furcsa hangokat ad, nem indul el vagy nem nyomja ki a vizet? Hívjon, segítünk!

Márkafüggetlen mosógép szerelés, szerviz (automata, keverőtárcsás, szárítós) garanciával, Budapesten és vonzáskörzetében.
Márkafüggetlenül vállaljuk hagyományos keverőtárcsás és automata mosógép szerelését, javítását, beüzemelését. A ma megtalálható márkák szinte összes típusát javítjuk, valamint a mosógépek alkatrészellátását is biztosítjuk.

Javított mosógépmárkák a teljesség igénye nélkül: Indesit mosógép szerelés, Electrolux mosógép szerelés, Gorenje mosógép szerelés, Bosch mosógép szerelés, Whirlpool mosógép szerelés, Hajdú mosógép szerelés, Fagor mosógép szerelés, AEG mosógép szerelés, Zanussi mosógép szerelés, LG mosógép szerelés, Samsung mosógép szerelés

A mosógép szerelése előzetes egyeztetés után az Ön otthonában történik. Amennyiben alkatrész beszerzése szükséges, akkor egy újabb időpont egyeztetésre kerül sor, hogy a mosógép javítása befejezhető legyen. Alkatrésztől függően akár rögtön a helyszínen is javítani tudjuk a mosógépet.
Van, ami nem igényel többszöri kiszállást.

Gyakori mosógép meghibásodási hibák:

  • mosás közben leáll
  • kap áramot, de nem indul
  • hangosan centrifugál
  • program indítását követően villognak a lámpák a kezelő felületen
  • víz marad a mosógépben
  • a mosógép nem melegíti fel a vizet stb.

A többi háztartási gépet is tudjuk javítani, így elég csak minket hívni, mindent megjavítunk /egy helyen szinte minden/ kulturált, alkohol és füstmentes megjelenés, előre egyeztetett időpontban érkezik a mosógép szerelő.

Ha szakértő csapatot keres a mosógép javításához, nálunk jó helyen jár! Kérdéseivel keressen minket!

Megbízható mosógép szerelő szakembert keres, aki szakszerű és precíz munkát végez? Hívjon bizalommal, segítünk megoldani problémáját.

Referenciánk a sok elégedett ügyfelünk, illetve működő berendezéseik.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a háztartási gépek, mosógépek szervizelésében. Márkától függetlenül javítunk hűtőszekrényeket, mosó- és mosogatógépeket, villanytűzhelyeket és kerámialapokat, valamint más kisebb háztartási gépeket.

Szervizünknél lehetősége van többféle módon is bejelenteni a hibás készüléket. Felveheti velünk a kapcsolatot telefonon, Skype-on, valamint online felületünkön is. Mi rövid időn belül reagálunk az Ön megkeresésére, így gyorsan segítséghez fog jutni. Nem kell napokon keresztül várni a szolgáltatásra.

Minden márkához tudunk alkatrészt biztosítani, amihez még van forgalomban Magyarországon alkatrész és rendelhető.

Ha gyors, korrekt, szakszerű háztartási gép szervizre, mosógép szerelőre van szüksége, keressen fel minket!

Share
online hibabejelentés
mosógép javítás díjszabás
Eladó háztartási gépek
márkafüggetlen szerviz kapcsolat